אוף … עוד חכמולוג עם בלוג , אמרתי לעצמי ומיד עצרתי להתפעל מהחרוז שזה עתה חרזתי.
מה הם עשו לך רע , האנשים הנחמדים האלו שהעולם מכנה אותם גם גולשים … עם של משוטטים רעבים…למה להעיק?
אז התשובה היא מאד פשוטה – אם זה לא יעניין אז לפחות אמא שלי תהיה מרוצה (ואולי גם חמותי) – כך שיש לי שתי כניסות בטוחות לאתר.
השאלה הבאה היתה מה לכתוב בבלוג ?
חשבתי אולי לפרסם תמונות של תינוקות או אולי סרטים קצרים וחמודים של חתולים,אולי בחורות נאות בלבוש מינימאלי (או בלי לבוש בכלל?)
לא, עשיתי מחקר קצר וגיליתי שיש מספיק מאלו ובהתחשב בשתי הקוראות מהפיסקה הקודמת אולי נבחר נושא יותר מכובד.
אז על מה אפשר לכתוב ? מה אנחנו אוהבים לעשות ? ובמה אנחנו יכולים לעזור?
לאכול !!! ולבשל!!! (יותר לאכול – אבל מכיוון שאנחנו חיים על תקציב מוגבל לפעמים צריך גם לבשל).
הבלוג החדש שנפתח ביום הראשון של 2011 יהיה מוקדש לכל אלו שנמצאים כ"כ רחוק מישראל שכדי לאכול חומוס הגון הם צריכים לבלות יותר מ 24 שעות במטוסים ושדות תעופה , אלו שכדי לאכול בורקס עם שומשום צריכים להכין אותו בעצמם ….
בבלוג החדש שלי אני אפרסם מתכונים , ישראלים בעיקר אך לא רק , והסברים מדוייקים על הכנתם בהתחשב בחומר הגלם הקיים באיזורנו ( סאן פרנסיסקו והסביבה אם לא הבנתם).
כמו כן – אני אשתדל להמליץ על מסעדות טובות (לא ישראליות , כי לא ממש מצאתי אחת כזאת בסביבה לצערי) ומקומות ששווה לבקר בהם אם אתם בסביבה , ולא ,פיר 39 לא יקבל פה סיקור נרחב (וגם לא הנבלות ים ששרועות שם על המשטחים).
מקווה שתהנו גם, אני בטוח יהנה ….
#1 מאת gil ב-ינואר 2, 2011 - 4:49 pm
בהצלחה….
#2 מאת דן קשאני ב-ינואר 2, 2011 - 4:53 pm
מזלטוב וכוליי
#3 מאת batia ב-ינואר 17, 2011 - 11:57 am
Toda Raba for your great Blog. It is a pleasure reading it, and I even did a great SHAKSHOKA, thank to you.
#4 מאת חגית ב-ינואר 4, 2011 - 12:08 am
סגנון כתיבה יש לך זה בטוח ! אבל משעמם לך ? בהצלחה!
#5 מאת יובל הלפמן ב-ינואר 9, 2011 - 8:54 am
בהחלט חוש הומור חריג (בין מרגש למרתק קמעה). נראה לי ששווה לנסות את הבורקסים ולו רק מכיוון שכמו שציינת, מגוון האלטרנטיבות לא שווה מאמץ. אולי כדאי להזכיר כי ישנם בורקסים קפואים (לא מוכנים!) המגיעים מהארץ, לאפייה בתנור + טקס השומשום והביצה, עד כה הדבר הקרוב ביותר שמצאתי לטעם בורקסים מארץ הקודש. היה נחמד לקרוא. יובל http://netvalu.net
#6 מאת אריאלה ב-ינואר 9, 2011 - 9:45 am
היי רון כל הכבוד על הבלוג תמשיך ככה !! קדימה לעבודה רוצים
עוד מתכונים. ועל הדרך גם המלצות .
#7 מאת אמא ב-ינואר 9, 2011 - 12:57 pm
אני במקומך הייתי עובדת הרבה פחות קשה ונהנית מהזמינות של
אמא. כל הכבוד על כושר הכתיבה והביטוי שלך עלה והצלח
#8 מאת אליס ב-ינואר 9, 2011 - 1:01 pm
נפלא, נהדר, אין לי מה להגיד. על בלוג אוכל ישראלי חלמתי
תמיד. כל הכבוד על היוזמה, בהצלחה!
#9 מאת Ronnie ב-ינואר 9, 2011 - 1:04 pm
אהבתי. כתוב קולח ובגובה העיניים עם קריצות ישראליות שתמיד
מתקבלות (אצלי לפחות) בשמחה. את הבורקסים אני כנראה לא אכין מטעמי
גיזרה (למרות שנראה שהם יוצאים מצויין), אבל בעתיד אם יהיו מתכונים
"רזים" יותר, אקח בשתי ידיים. שיהיה בהצלחה!
#10 מאת דבורה גולדשטיין ב-ינואר 9, 2011 - 3:55 pm
הכנתי. טעים מאוד!
#11 מאת cohen adi ב-ינואר 10, 2011 - 1:50 pm
הי רון קודם כל שאפו על התעוזה .לא על הכתיבה הבישול דוקא
.נחמד לדעת שיש בשלן בסביבה. א. יש שומשום בכמות גדולה באוקמונט אצל
הירקן שבאומסטד סאניוויל.אפשר למצוא גם בסמארט אנד פיינל ב. ממליצה על
פטה מתוצרת ישראל טעמה נהדר (עקפה את היוני) נמצאת בטראדר ג'ו
בהצלחה.
#12 מאת Nathalie ב-ינואר 11, 2011 - 1:46 pm
Ahla RAAYON!! Best of luck creating a better culinary
experiences for all of us!
#13 מאת יפעת ב-ינואר 19, 2011 - 2:10 pm
כל הכבוד ובהצלחה
כמה שיותר מתכונים עם חצילים יותר טוב
אישית אני יכולה להמליץ לך על אתר מקסים בשם
בצק אלים
של בחורה מקסימה בשם מאיה
שאפילו בילתה פה מספר חודשים בגוגל
כיף לקרוא וטעים להכין-כה לחי!!!
#14 מאת ronkashani ב-ינואר 19, 2011 - 2:13 pm
תודה רבה!
בצק אלים הוא בהחלט אתר נפלא – ושימושי… הוא השראה לבלוג החובבני שלי 🙂
אני חושב שמן הראוי שאוסיף אותו לבלוג רול שלי.
רון
#15 מאת Adi ב-יולי 15, 2011 - 1:55 pm
WOW! Thank You!
very nice blog you have!!
#16 מאת ronkashani ב-יולי 16, 2011 - 12:12 am
Thanks!